Centrul de dezvoltare personală și promovarea sănătății mintale MOMO, are ca obiectiv dezvoltarea individului, formându-i abilitățile de reglare emoțională, comunicare, relaționare, rezolvare de probleme, luare de decizii, managementul timpului, folosirii tehnologiei digitale într-un mod adecvat, capacitatea de a alege o alimentație sănătoasă și de a avea un stil de viață sănătos. MOMO va contribui la formarea unui stil de viață sănătos astfel crescând nivelul de satisfacție și calitatea vieții clienților care vor accesa serviciile noastre.

Denumirea MOMO a primit-o după cartea autorului Michael Ende ”MOMO”, în care personajul principal este o fetiță abandonată, care trăiește printre ruinele unui amfiteatru părăsit. Momo are un dar pe care nimeni din jurul ei nu-l are: știe să asculte.

Cum foarte des ni se întâmplă să nu mai avem răgaz nici pentru a ne asculta gândurile, cu atât mai puțin pentru a-i auzi pe alții, misiunea centrului MOMO este de a petrece timp de calitate cu părinți și copii. De a oferi sprijin profesional în procesul de educație al copiilor și suport adecvat în procesul de dezvoltare cognitivă și emoțională a copiilor.

Coordonator Momo:

Dr. Timea Krizbai - psiholog clinician autonom, psihoterapeut specializat în terapii cognitiv comportamentale și de familie, peste 15 ani experiență în evaluare psihologică, consiliere și terapie pentru copii, adolescenți și familii.

Casa Momo este visul meu devenit real. Mi-am dorit un spațiu unic, cald, profesional în care întălnirile (copii-părinți, copii-terapeuți, terapeuți-părinți, taberele de povești) să fie de calitate. Sistemul școlar este focusat pe acumularea de cunoștințe teoretice însă în Casa Momo punem preț pe creșterea emoțională, intra și inter-personală, indispensabile competențe în procesul de adaptare socială, fără de care nici abilitățile cognitive nu pot fi fructificate adecvat.”


Colegi:

Teodora Szabó – psiholog, consilier.

Iubesc viața în toate manifestările ei : natura, oamenii și mai ales copiii! Iubesc copiii: să fiu în preajma lor; să îi învăț lucruri noi și să învăț la randul meu de la ei; să le insuflu principii și valori ce definesc o personalitate puternică și autentică; să le transmit dragostea și respectul pentru natură și viață; să le dezvolt abilități și competențe de care au nevoie în societatea de azi. Sunt psiholog și am 10 de experiență în domeniul educației de consiliere școlară, profesor de dezvoltare personală, educator și profesor suplinitor.”


Krizbai Loránd Edvin – psiholog în psihologia muncii și organizațională.

Sunt specialist în psihologia muncii și organizațională, cu o experiență practică de aproape 20 de ani în domeniul resurselor umane activând în ariile: management strategic, dezvoltare resurse umane, training, evaluare, recrutare și selecție de personal, orientare în carieră, consultanță.
În cariera mea de specialist în recrutare de personal, una dintre problemele pe care le-am identificat la candidați
i mei a fost faptul că nu își urmau destinul profesional. Acest destin îl definesc astfel: găsirea și practicarea elementului propriu, pasiune și devotament pentru profesia aleasă de fiecare persoană.
În C
asa Momo am dezvoltat cursul de orientare profesională și autocunoaștere a elementului propriu bazându-mă pe maturitatea mea profesională în acest domeniu, cunoscând rolul important al acestor decizii, al acestor procese care definesc pe termen lung calitatea vieții. Doresc să fiu un suport continu, să asigur un proces catalizator în viața tinerilor care caută un sprijin în această descoperire interioară.”

Contact

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro