Lumea copiilor este o lume a poveștilor, pentru ei magia există și se suprapune cu lumea reală.
Pe parcursul vacanțelor Casa Momo se transformă într-o căsuță din povești. Tabere tematice care se întămplă aici sunt structurate în jurul unui basm sau personaj fantastic (ex. Harry Potter) și fiecare copil își asumă și construiește rolul ales.

Este uimitor cum traspunerea unei povești în realitate schimbă structuri profunde ale copilului, îl face să trăiească real, intens și pozitiv alte posibilități cu care nu s-ar fi întălnit poate niciodată, devenind mai curajoși, mai fericiți, cu o mare bucurie de a colabora. Chiar dacă pare joacă metodele sunt selectate cu mare grijă de către profesioniștii centrului, cei care știu să folosească metoda psihodramei, joc de rol, învățare prin cooperare în folosul maxim al copiilor.
Taberele tematice se întind pe durata a cinci zile, de la h 9 la 16, cu trei mese incluse, cu activități indoor și outdoot, grupa este compusă din maxim 10 copii sub coordonarea a doi specialiști.

Calendarul taberelor:

  • 6 -10 ianuarie 2020
  • 22 – 31 iulie 2020
  • 7-10 septembrie 2020

Prețul taberei de 5 zile:

450 lei

+ 100 lei gustare, masa de prănz, gustarea de după masă

Image

Contact

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro